Новини

У Львові мотоциклісти і автомобілісти влаштували дрифтинг біля супермаркету на Сихові (ВІДЕО)

У Львові водії влаштували шрифт на стоянці біля супермаркету «Арсен» у Сихівському районі міста.

Як пише «Четверта студія», Vyacheslav Anisimov опублікував у Facebook відео, де біля сихівського супермаркету «Арсен» дрифтують машини.

«Vyacheslav Anisimov опублікував у Facebook відео, де біля сихівського супермаркету «Арсен» дрифтують машини. Поки діти катаються на санках, дорослі шукають пригод для себе і влаштовують справжні змагання», – зазначається у повідомленні «Сихів Медіа» у ФБ.

«Дійові особи: моцик Глово, Газелька, Smart4two, пару гавриків і п’яна панянка яка їх всіх голосно сварила. Місце дії: Арсен на Сихові», – зазначачив у коментарі до відео Vyacheslav Anisimov, яке він оприлюднив на своїй сторінці у ФБ.

Довідково. Дрифт  – техніка проходження поворотів і вид автоспорту, що характеризуються проходженням поворотів з навмисним зривом провідної осі і прохід у керованому заносі на максимально можливій для утримання на трасі кута швидкості, що вимагають від автомобіля наявності задньої тягово-ковзної осі (можна також виконувати на повному приводі). У більшості випадків використання такого заносу є не найшвидшим способом проходження поворотів, але досить ефектним і видовищним, завдяки чому змагання з цього виду автоспорту приваблюють багато глядачів. Змагання повинні проводитися на асфальті або на льоду. В українській мові також використовується термін «керований занос» і зустрічається слово «дрифтинг».

Скриншот ФБ
Скриншот ФБ
Скриншот відео ФБ/Vyacheslav Anisimov

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

17 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

18 години тому