Новини

У Львові мародери обікрали і пошкодили автомобіль киянина, який раптово потрапив до лікарні (ФОТО)

У Винниках розперезалися мародери. Декілька днів тому автоводій із Київщини, тимчасово перебуваючи у Винниках, раптово захворів і потрапив на лікарняне ліжко.  Свій легковик чоловік залишив у парку на вулиці Івана Франка (з цього приводу до нього також є питання, але він дуже хворий). На жаль, під час лікування на його машину натрапили місцеві мародери, які вже розбили у ній    заднє бокове вікно й цуплять зі салону все, що лишень можуть.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє газета «Винниківський вісник».

«Повідомляємо, що родичі хворого чоловіка знають про згаданий стан речей і повинні незабаром забрати машину. Але тут усім нам не потрібно звинувачувати поліцію та владу, бо перш за все у цій ганебній ситуації винні місцеві мешканці. Адже це вони – наші друзі, однокласники, сусіди – під покровом ночі розкрадають майно раптово захворілого чоловіка, який був гостем нашого міста»,- зазначається у повідомленні.

Як наголошується, «задумаймося, бо серед нас виросло ціле  покоління безсовісних нероб-мародерів. І вони  не вагатимуться у тому, щоб при нагоді вдертися у житло кожного мешканця Винник і поживитися будь-чим, що потрапить їм під руки. А коли й застануть когось удома, то, не маймо сумніву, у такого мародера не здригнеться рука, щоб не вбити того, хто став їм на перешкоді до чужого майна, до такої бажаної для них наживи, до легкого хліба. Бо вони – мародери, бо вони знають, що біля кожного стовпа правоохоронця не поставлять. А люди навколо байдужі до чужих проблем і до чужого горя. Лишень би їх це все оминуло. Але не омине. Бо мародери добре знають, що більшість людей  навколо – глухі й сліпі до їхніх діянь. Тому  злочинці й переконані у своїй безкарності».

Довідково. Винники — місто у складі Львівської міської об’єднаної територіальної громади, Львівського району, Львівської області. Підпорядковується Львівській міській раді, як частина Личаківського району міста Львова.

Скриншорт ФБ/Винники Plus
Скриншорт ФБ/Винники Plus
Фото: ФБ/Винниківський вісник
Фото: ФБ/Винники Plus

 

Опубликовано Газета “Винниківський Вісник” online Понедельник, 14 декабря 2020 г.

 

Як повідомлялося, у Винниках розшукують власника покинутого автомобіля.

Скриншот ФБ

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Києві відбувся благодійний концерт

Горбунов, TAYANNA, KAMALIYA, KROPIVA зібрали 500 тисяч гривень на допомогу бійцям

1 годину тому

Lila Vi заспівала про усвідомлення себе у новій пісні «Хто я є»

Lila Vi – українська співачка, учасниця українсько-французького гурту Sc, який дає багато благодійних концертів на…

2 години тому