Новини

У Львові комунальники під час карантину вимикають електроенергію жителям багатоповерхівок (ВІДЕО)

У Львові працівники ЛКП “Житловик-С” вимкнули світло в одній з квартир в будинку за адресою вул. Чукаріна. Здавалося б, працівники ЛКП прийшли та вимкнули світло за неоплату, все логічно. Проте, мешканку квартири, де “відрізали” світло, не попередили про майбутні дії, а під час карантину вимкнення світла, газу та води тимчасово заборонено за рішенням Уряду України.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Сихів Медіа» у ФБ, де оприлюднено відео з місця події.

«На відео з камери спостереження три працівники ЛКП “Житловик-С” вимкнули світло в одній з квартир на 7-му поверсі в будинку за адресою вул. Чукаріна, 30. Це трапилось 24 березня, близько 12:40. Дві жінки та електрик стояли поруч з електрощитком, поки одна з занепокоєних мешканок 7-о поверху не звернулась до них та поцікавилась що вони роблять. Після чого працівники ЛКП “Житловик-С” покинули поверх.

Здавалося б, працівники ЛКП прийшли та вимкнули світло за неоплату, все логічно. Проте, мешканку квартири, де “відрізали” світло, не попередили про майбутні дії, а під час карантину вимкнення світла, газу та води тимчасово заборонено за рішенням Уряду України (ознайомитись з ним можна тут: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/530-20#Text). Також додамо, що ЛКП “Житловик-С” не мало права самовільно вимикати електроенергію, адже за це відповілає ЛКП “Львівобленерго”.

Постраждалі планують звернутися до правоохоронців та надіслати скаргу на “Гаряча лінія міста Львова”, – зазначається у повідомленні.

Скриншот ФБ

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

17 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

18 години тому