У Львові хуліган тероризував працівниць дитячої бібліотеки

Новини 19 Грудня, 2019 686

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У вівторок, 17 грудня, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в приміщенні дитячої бібліотеки у Винниках (вулиця Шевченка) зайшов чоловік і поводить себе там неадекватно.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Винниківський вісник”, у згаданій бібліотеці працюють тільки жінки, тому неадекват їх дуже налякав.

Зі слів переляканих працівниць, він вимагав записати його в дитячу бібліотеку й хотів отримати якусь книгу. Йому жінки намагалися пояснити, що для його вікової категорії у Винниках працює доросла бібліотека. Та хуліган на їхні пояснення відповідав брудною лайкою та погрозами.

Зрештою, неадекват так розперезався, що жінкам довелося викликати правоохоронців.

Побачивши працівників поліції, а це були старший лейтенант М. Труш, старший сержант О.Буньо та старший сержант Я.Гарасимів, хуліган миттєво став, «немов зі шовку». А ще він почав їм торочити, що виявив якісь крадені речі.

Фото: “ВВ”

Як з‘ясували правоохоронці, порушником закону виявився добре відомий у Винниках нероба та токсикоман.

Його вже багато разів затримували за скоєння різних правопорушень. Зокрема, громадянина К. декілька разів затримували за те, що він викрадав із крамниць скриньки з благодійними пожертвами громадян на лікування хворих. А одного разу цей чоловік вирвав у дівчини-волонтера таку скриньку з рук, коли вона збирали кошти для воїнів АТО.

Довідка. Винники — місто районного значення у Львівській області. Підпорядковане Личаківському району міста Львова.

Коментарі

Позначки: , ,