У Львові громадський активіст виступив на захист високих зарплат Садового і Ко

Новини 15 Липня, 2023 702

Юрій Тер-Арутюнян, фото Дивись інфо

Штірліц ще ніколи не був так близько до провалу

Засновник ГО “Зручне місто” Юрій Тер-Арутюнян виступив на захист високих зарплат чиновників Львівської міської ради.

Про це він написав у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“Шок! Сенсація! Мер Львова та його заступники отримали за червень зарплати від 50 до 55 тис грн. Про це написали ЗМІ і в коментарях відкрився портал в пекло. Там масовий плач про людей, які виживають на мінімалку і лютий гнів що як же їм рука повертається такі гроші гребти.

І я розумію чому ми так погано живемо. Бо люди не хочуть заробляти більше, вони хочуть щоб всі навколо жили на мінімалку. При цьому на ринку праці є повно вакансій, на які можна спокійно влаштуватись зі знаннями ПТУ чи без особливих знань взагалі, і де пропонують оплату праці 15 000 грн.

52 тис грн це раптом 1400 доларів. Це менше, аніж заробляє трошка айтішніший айтішники, бізнесмен чи керівник підприємства. Керувати містом з мільйонним населенням за 1400 $? Ви серйозно? Я би за такі гроші на таку відповідальність не погодився.

Я вже взагалі не кажу, що мрія про низькі зарплати чиновникам і посадовцям – це дуже небезпечна і шкідлива пастка, яка похоронить нас в корупції. Ви серйозно хочете щоб людина на посаді вирішувала питання на мільйони, а заробляла так як швачка на підприємстві – 15 тис грн?

Але чого дивуватись. Це ж ті самі люди, які в усі періоди економічного підйому відчували шалене зубожіння, яких не влаштовував долар по 24 і яким томос все ніяк на хліб не мазався”, – написав активіст.

Коментарі

Позначки: , ,