У Львові дві жінки, представившись працівниками водоканалу, обікрали пенсіонерів

Новини 24 Грудня, 2021 100

«Ми перевірити показники лічильника» 

За публічного обвинувачення прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова суд визнав двох осіб ромської національності винними у крадіжці (ч.3 ст.185 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Вироком суду раніше не судиму 44-річну жінку засуджено до позбавлення волі із встановленням двох років іспитового строку, а її раніше судиму 49-річну спільницю – до реальної міри покарання у вигляді трьох років та одного місяця позбавлення волі.

Прокурорами доведено, що у червні цього року фігурантки, представившись представниками Львіводоканалу, під приводом фіксації показників лічильників, проникли у квартиру, де проживає подружжя пенсіонерів. І у той час, поки одна відволікала їхню увагу, інша непомітно викрала грошові кошти та ювелірні вироби потерпілих на загальну суму понад 20 тис грн.

Будьте уважні! У випадку, коли до Вашого дому намагаються зайти представившись працівником певної служби – вимагайте відповідне посвідчення. У разі, якщо такі особи відмовляються його пред’явити чи своєю поведінкою викликають у Вас певні підозри, зверніться до правоохоронних органів за тел. 102!

Коментарі