У Львові частина членів міської комісії з безпеки дорожнього руху не мають водійських прав

Новини 05 Квітня, 2023 1 017

Міст на Княгині Ольги, фото Ігор Зінкевич

Міст на Княгині Ольги – Науковій однозначно потрібно добудувати

У Львові частина членів міської комісії з безпеки дорожнього руху не мають посвідчень водія, натомість мають повноваження керувати рухом автомобілів на вулицях міста. 

Про це у коментарі ІВ Четверта студія заявив депутат Львівської міської ради Андріян Гутник.

“Міст на вулиці Княгині Ольги – Науковій однозначно повинен бути добудованим. У Сінгапурі, Китаї, США, у країнах Європи будують величезні розв’язки із мостами, а у Львові вже є половина моста, проте його хочуть розібрати. Мабуть тому, що буде трохи довше об’їжджати цю ділянку на велодоріжці… Так, будівництво таких мостів дороговартісне, потрібен час для їх будівництва, але такі мости є набагато ефективнішими для транспортної логістики”, – наголосив Гутник.

Він додав, що відстоювання пропозиції про знесення моста на Княгині Ольги – Науковій – це ніщо інше, як маразм.

“Такого маразму спроектовано у Львові вже дуже багато. І власне через такі спроектовані маразми часто й утворились тягучки на вулицях Львова”, – пояснює Гутник.

Він додає, що у місті робиться моделювання, потім різноманітні комісії довго і нудно розглядають ці пропозиції.

Як приклад, Гутник наводить виїзд із вулиці Дністерської на вулицю Стуса.

“Після моделювання внизу зробили велодоріжку, щоб велосипедистам було зручно їздити. Я ставив там людину з камерою, вона стояла п’ять годин і не бачила жодного велосипедиста. Тягучки ж були приблизно на 500-700 автомобіль. Потім без модельного планування її переробили і розкоркували вулицю. Тому їхнє модельне планування – це марно витрачені кошти платників податків”.

Нагадаємо, днями депутат Львівської міськради від “Самопомочі” Андрій Шевців у своїй колонці на сайті “Твоє місто” вкотре заявив, що міст на Княгині Ольги – Науковій потрібно знести.

Коментарі

Позначки: , , , , ,