У Львові босий австралієць вдерся у будинок

Новини 24 Жовтня, 2024 27

Кидав в димар взуття: босий австралієць вдерся до будинку менеджера ексучасника гурту Dzidzio

Ростислав Пелех, який працює з Назарієм Гуком та Панасом Буйним, зглянувся над іноземцем, але поліцію викликав

Про це пише Четверта студія.

Менеджер деяких українських артистів, зокрема, ексучасника гурту DZIDZIO, Назарія Гука (виступає під псевдонімом Julik), Ростислав Пелех стикнувся з неприємною ситуацією. На подвір’я його будинку у Львові проник невідомий молодий чоловік, який виявився іноземцем. Його поведінка, за словами Ростислава, була неадекватною. Пелех викликав поліцію.

“Австралієць, ймовірно під наркотиками, проник на моє подвір’я та заліз на дах будинку. У димар кидав якісь папірці і ще щось. Документів при собі не мав, що робив – незрозуміло. Спілкувався англійською та іспанською. Дивно, щовін був босий та у шортах”, – написав у соцмережах Пелех.

В коментарі виданню Інформатор-Україна менеджер Julik зазначив, що не став писати заяву на дивного іноземця, бо стало його по-людяному шкода. Невідомий кидав в димар взуття, папірці та мемуари. На думку Ростислава, австралієць – творча особистість, бо при собі мав папір та простий олівець. Пелех дав іноземцю взуття та напоїв його водою. З’ясувалось, що австралієць погано говорив англійською, лише іспанською.

“Питаю, що ти тут робиш? Він каже, що шукає готель. А він за 1,5 км від моєї хати. Добре в готелі підтвердили, що він там живе”, – прокоментував виданню Інформатор-Україна Ростислав Пелех.

З ким подорожує Україною та які мотиви були в австралійця, наразі невідомо. Зазначимо, під час повномасштабної війни Ростислав Пелех активно співпрацює, зокрема, з Назарієм Гуком (Julik) та Панасом Буйним. Разом з артистами менеджер їздить на благодійні концерти як в Україні, так і за кордоном. Також музичні виконавці виступають перед захисниками нашої країни в різних локаціях.

Коментарі

Позначки: , ,