У Львові автомобіль не розминувся із світлофорами

Новини 26 Жовтня, 2024 25

Фото

Ремонтна бригада ЛКП “Львівавтодор” виїжджала для усунення наслідків ДТП на  світлофорному об’єкті 

Близько 6 години ранку 26 жовтня біля Галицького перехрестя автомобіль здійснив наїзд на опору з світлофорами в районі перехрестя вул. Богдана Хмельницького – Поліська.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

Машина знесла стійку з дорожніми знаками та врізалася в світлофорний об’єкт. Пошкоджено світлофорну опору, частково пошкоджено кабельні лінії, інші елементи досліджуються та тестуються. Для усунення наслідків ДТП на місце одразу ж вирушила ремонтна бригада відділу з обслуговування світлофорних об’єктів ЛКП “Львівавтодор”.

🔹Фахівці обстежили фундамент та кріплення світлофорної опори, саму металоконструкцію, в яку втаранилася автівка, кабельні лінії, роботу іншого обладнання.

🔹Оперативно встановили на місце збиту стійку з дорожніми знаками. Налагодили обладнання, відновили роботу світлофорного обʼєкта, разом з тим низка елементів об’єкта потребує заміни та (або) капітального ремонту, який  заплановано провести у двотижневий термін.

Наразі ЛКП “Львівавтодор” готує кошторис завданих збитків, враховуючи об’єми робіт і пошкодження на світлофорному об’єкті для відшкодування винуватцем ДТП. 

Дякуємо за сумлінну працю команді ремонтної бригади ЛКП “Львівавтодор”. ЛКП “Львівавтодор”працює для вас!

Коментарі

Позначки: ,