Новини

У Львові 17-річний хлопець збував психотропи (ФОТО)

Під час відпрацювання території працівники батальйону поліції особливого призначення у Львівській області спільно зі співробітниками відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 на вулиці Винниця у Львові вилучили у 17-річного львів’янина 57 пофасованих пакетиків із психотропною речовиною, зовні схожою на «PVP».

Також поліцейські виявили та вилучили дві «закладки», які встиг зробити зловмисник, із вмістом речовини, зовні схожої на психотропну речовину «PVP».

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише «Четверта студія».

Крім того, під час санкціонованих обшуків у помешканні зловмисника правоохоронці виявили поліетиленові пакети із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на психотропну речовину «PVP», поліетиленовий пакет із речовиною, зовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

На Львівщині ветерани війни та члени їхніх сімей можуть отримати кошти на підтримку підприємницької діяльності (відео)

Після півторарічного проведення у зоні бойових дій Ігор продовжив працювати на підприємстві. Детальніша інформація про…

8 хв. тому

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

8 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

20 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

21 годину тому