У Львівській міськраді ворогують чиновники

Новини 24 Червня, 2024 69

Заступник мера Львова Любомир Зубач побив горшки із начальницею юридичного департаменту Геленою Пайонкевич

Поки Садовий знову звалив за кордон, а Львівська міська рада завмерла у затишші перед бурею, поділимось з вами останніми плітками з коридорів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівські пліткарі.

Кажуть, що серед топової свити Андрія Івановича загострилось протистояння між двома ключовими гравцями.

З одного боку – Любомир Зубач, заступник міського голови з питань містобудування і давній довірений малюк Садового ще з кінця 90-их. З іншого – Гелена Пайонкевич, акула права, багаторічний юрист Садового, яку свого часу порекомендувала меру не остання людина у Львові – одіозний і оспіваний у недавніх новинах олігарх Віталій Ломакович.

Пайонкевич і Зубач довго змагалися за впливи в Ратуші та за впливи на самого Садового. З часом почали відверто ворогувати, а сьогодні протистояння дійшло до апогею: Любко вирішив остаточно збити Гелену, зробивши з неї британську королеву, яка ні на що не впливає і тільки мовчки сидить на троні.

Для цього Зубач почав наполегливо рекомендувати Садовому призначити Пайонкевич керуючою справами виконавчого комітету. Креатура Зубача – Наталія Алексєєва, яка сьогодні сидить в цьому кріслі, перейшла би під крило боса у містобудування. А на місце Гелени Любко давно вже знайшов заміну.

Зрозуміло, що такій схемці передувала тривала кампанія дискредитації опонента, мовляв «вона вже більше десяти років на посаді, давайте щось міняти, так не може бути вічно».

За останніми плітками, Гелені така рокіровка дуууууже не сподобалась, тому вона почала готувати відплату своєму ворогу.

Можемо спрогнозувати, що хтось таки полетить зі свого місця у Ратуші найближчим часом. Питання тільки в тому, хто кого? Чи ризикне Садовий замінити таку досвідчену і ключову для всіх його афер персону, як головний юрист ради?, – йдеться у повідомленні.

ІВ Четверта студія готова опублікувати позицію обох сторін із цього питання.

Коментарі

Позначки: , , ,