У ЛКП «Львівавтодор» назвали помилки валідації

Новини 04 Червня, 2024 90

Друга помилка – якщо пасажири надто швидко забирають носій (картку чи гаджет) від зчитувача і валідатор не встигає розпізнати його

У ЛКП «Львівавтодор» назвали три поширені помилки під час реєстрації проїзду персоналізованими і загальними ЛеоКарт, банківськими картками та телефоном з функцією NFC.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Так, перша помилка полягає в тому, що пасажири прикладають картку/гаджет до валідатора навмання, а не цільово до зчитувача.

Для успішної реєстрації проїзду необхідно піднести носій, яким оплачують/валідують поїздку, до зони зчитування під екраном валідатора, де є позначка безконтактної оплати. Якщо прикласти картку навмання – валідатор може її «не побачити» і тоді зареєструвати проїзд не вдасться.

Друга помилка – якщо пасажири надто швидко забирають носій (картку чи гаджет) від зчитувача і валідатор не встигає розпізнати його

Під час валідації проїзду, ЛеоКарт, банківську картку чи телефон з функцією NFC необхідно прикласти до безконтактного зчитувача та дочекатися зеленої відмітки і одинарного звукового сигналу.

Третя помилка – під час реєстрації проїзду пасажири не дивляться на екран валідатора.

Наголошуємо: підтвердженням успішної реєстрації проїзду є зелена відмітка на валідаторі у супроводі одинарного звукового сигналу. Якщо сплачуєте телефоном, обов’язково дочекайтеся такої відмітки саме на валідаторі, а не лише у вашому гаджеті», – наголосили у ЛКП «Львівавтодор».

До слова, на сьогодні у Львові 65% пасажирів валідують/оплачують проїзд у громадському транспорті картками ЛеоКарт. Загалом мешканці оформили та придбали 380 тис. персоналізованих та загальних ЛеоКарт.

Коментарі

Позначки: , , , ,