У лікарнях Львова досі перебуває 15 постраждалих від російського обстрілу 4 вересня

Новини 11 Вересня, 2024 23

До лікарень Першого медоб’єднання за допомогою звернулись 58 людей. Після проведеного лікування, з лікарень уже виписали 15 постраждалих, з них 9 дітей

Станом на сьогодні, 11 вересня, на стаціонарному лікуванні у лікарнях Першого медичного об’єднання Львова залишається 15 людей. Ще 40 постраждалих, з яких 2 дітей, перебувають на амбулаторному лікуванні.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Зокрема, 6 пацієнтів перебуває у лікарні святого Пантелеймона, 9 – у лікарні святого Луки. У реанімації залишаються 2 пацієнти, які отримали важкі поранення.

«Один з них – чоловік, 51 рік. Поступив із травмою живота та грудної клітки, наскрізними осколковими пораненнями плеча, рваними ранами стопи та гомілково-ступневих суглобів. Його стан важкий, але стабільний. Інший пацієнт – чоловік, 68 років. Він зазнав проникаючого осколкового поранення грудної клітки, внаслідок чого виник забій легень та серця. У нього дихальна та серцева недостатність. Наразі пацієнт перебуває на апараті ШВЛ у вкрай важкому стані», – повідомили у Першому медичному об’єднанні.

Загалом, за уточненою інформацією, внаслідок обстрілу 4 вересня у Львові постраждала 71 людина, з них 10 дітей. До лікарень Першого медоб’єднання за допомогою звернулись 58 людей. Після проведеного лікування, з лікарень уже виписали 15 постраждалих, з них 9 дітей.

До слова, загалом до надання медичної допомоги постраждалим було задіяно 30 бригад екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, 4 вересня, близько п’ятої години ранку ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки загинуло 7 людей. Руйнувань та пошкоджень зазнало 189 будівель. Зокрема, 5 навчальних закладів, 2 центри творчості, 2 медичні установи, храм ПЦУ св. Юрія Переможця, що на вул. Чернівецькій. Житлові будинки зазнали руйнувань на вулицях Васильківського, Є.Коновальця, Грюнвальдській, Кокорудзи, Мельника, Антоновича, Єфремова, Художній, Пастернака, Тобілевича, Героїв УПА, Городоцькій, Генерала Чупринки, Квітневій, Авіаційній, Братів Дужих, Братів Климових, Братів Міхновських, Вернигори, Головацького, Голубовича, Декарта, Естонській, Затишній, Залізничній, Каганця, Квітки-Основ’яненка, Кульпарківській, Марка Вовчка, Сорохтея, Сполучній, Стародубській, О.Степанівни, Хотинській, Шараневича, Щекавицькій, Ясній та Чернівецькій

Коментарі

Позначки: ,