У Києві пікетують Офіс президента (ВІДЕО)

Новини 28 Червня, 2021 781

Офіс президента. Фото: zbruc.eu

Сьогодні, 28 червня, під Офісом президента України почалась акція “Державна зрада. Оголошення підозри Зеленському”.

Як пише “Четверта студія”, подію наживо транслює телеканал “Прямий”.

Організатором акції виступає громадська організація “Рух опору капітуляції”. “28 червня громадяни повідомлять Зеленського про підозру в скоєнні злочину за статтею 111 “Державна зрада”. Політичні заяви Зеленського мають стати не предметом дискусій, а предметом кримінальних проваджень”, – йдеться у їхній заяві.

Мова йде про скандальне інтерв’ю президента України Володимира Зеленського одному з телеканалів, в якому той зізнався, що особисто зірвав спецоперацію українських спецслужб та їхніх західних союзників з затримання російських найманців з так званої ПВК “Вагнер”, які причетні до злочинів на окупованій території України та вбивства іноземних громадян.

“Коли правоохоронні органи недієздатні, а суди знаходяться під впливом Портнова, роль гаранта Конституції, права та закону має взяти на себе громадянське суспільство.
Після цього ми формуватимемо доказову базу, яка має бути оформлена в громадський обвинувальний акт. Підготуємо заяви про злочин, подамо їх до відповідних органів та візьмемо процес розслідування під свій контроль.

Зеленського чекає суд. Народний. Давайте разом розпочнемо цей процес”, – підкреслили в “Рус опору капітуляції”.

https://youtu.be/k_psd6AwHqk

Коментарі

Позначки: ,