Новини

У Києві п’яні спеців‘язківці влаштували бійку зі стріляниною (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві п’яні військові влаштували бійку й стріляли в бійця, який воював на Донбасі. Це сталося 16 жовтня ввечері на столичному Виноградарі.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на “Київ Оперативний” у Facebook.

“Компанія з трьох п’яних військовослужбовців поверталася додому з гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет. Взяли пляшку, запивку, закусон і, щоб далеко не відходити, почали розпивати просто біля магазину”, – йдеться у повідомленні.

«Компанія із трьох п‘яних військовослужбовців поверталася додому із гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет АТБ. Взяли пляшку, запивон, закусон і щоб далеко не відходити почали розпивати прямо біля магазину. На жаль, так у цьому місці робить багато хто, тому на них і не дуже звернули увагу, хоча один із них і був у військовій формі.

Привернули увагу вони лише тоді, коли той, що у формі вирішив справити природню потребу у найближчому дворі, неподалік дитячого майданчику. До нього підійшов чоловік, який проходив із другом та жінкою поруч, (як виявилось згодом – приймав участь у війні на сході України) та зробив зауваження. Слово за слово і почалась бійка. Чомусь хлопець у формі вирішив закінчити бійку стріляниною. Він дістав свій ПМ та почав стріляти по тому, хто просто сказав йому, що тут справляти нужду не дуже чемно. На щастя, патрони були гумові і попав він лише двічі в обидві ноги. Ці поранення не змогли зупинити чоловіка і він наваляв зв’язківцю у формі по самі помідори, а потім ще й його колезі зламав ногу, бо той вирішив також вступитися. Коли приїхали копи, той що у формі, невідомо навіщо передав пістолет тому, якому зламали ногу. Обох затримано – один поїде в лікарню лікувати ногу, а інший – у райвідділок чекати на військову прокуратуру», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині хотіли вкрасти 35 мільйонів гривень

Незаконний тендер щодо ремонту будівлі гуртожитку вартістю понад 35 млн грн – прокурори Стрийщини запобігли…

55 хв. тому

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

13 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

15 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

15 години тому