У Франківську запускають безкоштовні курси польської мови

Новини 05 Вересня, 2024 51

як долучитися

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили набір на безоплатні курси польської мови для дорослих. Навчання повністю безоплатне, а опанувати мову можна фактично «з нуля». 

Про це пише Четверта студія.

За словами директорки освітнього центру Оксани Кузьменко, безкоштовні курси польської — це відповідь на запит відвідувачів центру.

«Наразі у нас триває навчання на курсах англійської, німецької та французької мови — це п’ятнадцять груп студентів. Однак серед відвідувачів чимало тих, хто хоче вивчати і польську, тож вирішили запустити окремий курс. Викладати польську для франківців буде Софія Захарчук — вона нещодавно повернулась з навчання та привезла нам з Польщі інтерактивні методики вивчення мови», — ділиться директорка центру.

Програма курсу включає інтерактивні заняття, де студенти зможуть вивчити основи граматики, опанувати найбільш вживані лексичні одиниці та розвинути навички мовлення, аби підтримувати діалог польською мовою. 

Перше заняття курсу проведуть у вівторок, 10 вересня, о 16:00. Аби долучитися до навчання, достатньо заповнити коротку гугл-форму за цим посиланням. Усі заняття проходитимуть на базі освітнього центру за адресою вул. Незалежності, 113. 

Також на базі простору відкрили розмовний клуб — на нього запрошують тих, хто вже має базові знання польської і хоче покращити навички спілкування. Ознайомче заняття мовного клубу проведуть 10 вересня, 15:00, а для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Коментарі

Позначки: , ,