У Дрогобичі засудили 29-річного чоловіка

Новини 01 Червня, 2024 102

Хуліганство та крадіжки – на лаві підсудних мешканець Дрогобича

За процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного місцевого мешканця. Йому інкриміновано хуліганство та крадіжки (ч. 4 ст. 296, ч. 4 ст. 185 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Слідством встановлено, що у березні цього року в одному із закладів громадського харчування Дрогобича обвинувачений порушив громадський порядок. Зокрема, чоловік спровокував словесний конфлікт при якому почав погрожувати розкладним ножем. На зауваження бармена ресторану покинути приміщення закладу не реагував, та, в подальшому, вдарив його у руку, чим спричинив легке тілесне ушкодження.

Внаслідок таких хуліганський дій було порушено діяльність ресторану та налякано присутніх відвідувачів у ньому.

Окрім цього, встановлено, що обвинувачений в період березень-квітень 2024 року вчинив ряд крадіжок товарів на заправці, продуктовому магазині та магазині косметики міста Дрогобич.

Загальна сума збитків становить майже 7 тис грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Дрогобицького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,