У Дрогобичі водій напав на активіста, який зафіксував порушення ПДР (ВІДЕО)

Новини 06 Лютого, 2020 2 822

Скриншот відео

Чоловік намагався побити активісти на очах у дитини, яка сиділа в салоні автомобіля водія-порушника

У місті Дрогобич на Львівщині. водій-порушник правил дорожнього руху напав на активіста, який намагався зафіксувати порушення.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Дрогобич. Інфо», Володимир, дрогобичанин та лікар, а також відеоблогер, який знімає відео про Дрогобича та про те, як на вулицях міста паркуються водії. Активіст став свідком того, як водій автомобіля марки “Фольксваген” припаркувався у недозволеному місті на вулиці Лесі Українки.

Тому намагався зняти відео порушення, проте це не сподобалося порушнику, який напав на активіста, намагався його побити та вибив з рук мобільний телефон.

У результаті Володимир отримав травми та розбитий мобільний телефон.

Початок нападу постраждалий встиг зафіксувати на відео:

“Така ситуація у мене вперше, коли я знімаю відео. Ці відео, які я знімаю, викладаю у себе на каналі й мета такої діяльності — показати, як насправді у Дрогобичі водії нехтують правилами ПДР.

Відразу після нападу один зі свідок викликав поліцію, яка незабаром приїхала. Я повідомив правоохоронців повідомив про напад. Поліціянти склали адмінпротокол про порушення правил дорожнього руху. Згодом я поїхав в лікарню та зняв побої. Тепер справа за слідчим”, – прокоментував постраждалий активіст цю історію.

Скриншот відео

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,