У Дрогобичі продавали наркотики

Новини 27 Червня, 2024 33

Збут метадону, бупренорфіну та канабісу у колонії в Дрогобичі – судитимуть організовану групу на Львівщині

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної та Дрогобицької окружної прокуратур завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи. Їм інкриміновано незаконне придбання, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Слідством встановлено, що у Дрогобичі обвинувачені організували трафік постачання і збуту метадону, бупренорфіну та канабісу серед наркозалежних у місці позбавлення волі.

Для цього двоє учасників організованої групи, які перебували на волі, постачали «товар» організатору, який відбував покарання у тюрмі. Доставляли наркотичні засоби, перекидаючи їх через охоронюваний периметр колонії та безпосередньо маскуючи у передачах з продуктами харчування.

За наслідками проведених обшуків у засудженого виявлено та вилучено заборонені речовини.

Чоловіки, що доставляли наркотичні засоби у в’язницю, наразі перебувають під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – УКР управління Національної поліції у Львівській області та ВКП Дрогобицького РВП Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,