Новини

У Дрогобичі невідомі розгромили майданчик ресторану «Сіль» (ФОТО)

У Дрогобичі в ніч з 4 на 5 листопада, невідомі розтрощили майданчик ресторану «Сіль».

Про подію повідомляють користувачі соцмереж.

Як пише Наталочка Кіндратів на сторінці «Дрогобич і дрогобиччани» у Facebook,  яка виклала у дописі відео з місця інциденту, «ми побачили неадекватного п‘яного чоловіка. Він кричав і гнався за хлопцем з ресторану. Всі працівники закрилися всередині, щоб уникнути конфлікту. Але він ще більше розлютився і почав все з майданчику розкидувати і ламати. Потім розбив головою скло на дверях ресторану».

Скриншот/Наталочка Кіндратів

«Цієї ночі були свідками розгрому майданчика ресторану «Сіль» і проблемою додзвонитися до поліції. О 22:45,  чутно було дуже гучно музику. Глянувши у вікно, побачила чорний позашляховик «Тойота» з номерами ВС 7744 ВВ, з якого лунала музика.  Потім було чутно гучні крики. З чого там все почалося, ми не бачили, але побачили неадекватного п‘яного чоловіка. Він кричав і гнався за хлопцем з ресторану. Всі працівники закрилися всередині, щоб уникнути конфлікту. Але він ще більше розлютився і почав все з майданчику розкидувати і ламати. Потім кудись пішов і через пару хвилин вернувся, й тоді розбив головою скло на дверях ресторану. Відніс два крісла за кут будинку. В мене питання: де поліція в такі моменти? Чому проблема додзвонитися в поліцію? Я до них додзвонилася за третім разом. І це з мобільного. Зі стаціонару навіть гудки не йшли. Бо «всі оператори зайняті». Аж потім появилося двоє поліцейських, які бігли за тим психом. Як скрутили його, тоді ще появилося аж дві машини поліції. І заблокували виїзд п‘яному водієві, який на ногах ледь тримався. Двох забрали у відділок. Але о 02:00 ночі, знову чути шум. А там знову два авто поліції, привезли того водія. Чому всякі придурки дозволяють собі: включити музику, щоб аж гриміло по вікнах, громити  все, що під руку попадеться. Аж страшно подумати, що було б, якби поліція не приїхала», йдеться у  дописі.

Фото: Facebook/Наталочка Кіндратів

Довідка. Ресторан “Сіль” – дрогобицький заклад, який був відкритий 7 липня 2018 року у колишньому приміщенні кав’ярні “SerVant” на вул. Мазепи.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

11 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

12 години тому