У Червонограді знайшли мертвим чоловіка, якого розшукували більше двох тижнів

Новини 12 Листопада, 2020 3 964

Фото: Ехо ЧГ

На Львівщині знайшли мертвим жителя Червонограда, який з 26 жовтня перебував у розшуку як безвісти зниклий.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що 11 листопада о 13:15 год., у м. Червонограді, у місцевому ставку по вул Стрілецька,  рятувальниками Червоноградського підрозділу Львівської центральної рятувально-водолазної служби було піднято тіло мешканця м. Червоноград 1960 року народження, якого розшукували з 26 жовтня 2020 року.

Обставини події встановлюються.

Як повідомлялося, 26 жовтня близько 19:00 сусіди востаннє бачили Володимира Стефківського. Чоловік зайшов до них і почав дуже незв’язно говорити про те, що хотів би побачити онуку. Після того, як вийшов за поріг, його більше не бачили. Син Володимира Васильовича оглянув усі околиці в районі вулиці Стрілецької (там його батька бачили востаннє). Проте чоловіка ніде не знайшли. До пошуків залучено поліцію. Ні контакти в телефоні, який Володимир Стефківський з собою не взяв, ні пошукові роботи наразі не дозволяють зрозуміти, куди міг піти зниклий червоноградець.

З того, що відомо – чоловік 1960 року народження, міг бути одягнений в сірий светер, спортивні сині штани, кеди. Може страждати на розлади пам’яті.

Ні контакти в телефоні, який Володимир Стефківський з собою не взяв, ні пошукові роботи наразі не дозволяють зрозуміти, куди міг піти зниклий червоноградець.

Опубликовано ЕхоЧГ Суббота, 31 октября 2020 г.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,