Новини

Тимошенко заборонила згадувати її прізвище разом з Медведчуком

Юлія Тимошенко звернулася до суду з заявою про забезпечення позову, де вимагала через суд заборонити Лещенку вчиняти дії по поширенню у будь-який спосіб інформації щодо підтримки Юлією Тимошенко Віктора Медведчука.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ Сергій Лещенко.

«Юлія Тимошенко зовсім зіпсувалася, несіть нову! Півроку тому Тимошенко подала проти мене позов за викриття її змови з Медведчуком.

Напевно, Тимошенко розраховувала, що позов швидко розглянуть в Печерському суді та присудять їй перемогу. Але її бажання судитися на Печерську зіграло злий жарт – суддя перевірила мою реєстрацію та відправила справу в Подільський суд. З огляду на завантаженість суддів, там провели поки одне засідання. А я тим часом продовжую розповідати про змову Тимошенко і Медведчука.

Тимошенко, не задоволена результатом, вирішила… взагалі заборонити мені згадувати її прізвище поряд з прізвищем Медведчука. Так, вам не почулося! Вона звернулася до суду з заявою про забезпечення позову, де вимагала суд заборонити мені вчиняти дії по поширенню у будь-який спосіб інформації щодо підтримки Юлією Тимошенко Віктора Медведчука.

І це – до розгляду по-суті, тобто як засіб забезпечення позову! Подільський суд як суд першої інстанції у задоволені цієї юридично безглуздої вимоги законно відмовив. За логікою Тимошенко, тоді можна одразу через суд заборони мені говорити чи думати! Я дізнався про це вже по факту розгляду клопотання, коли мені розповів мій адвокат Роман Васильняк.

Але найцікавіше інше!

Тимошенко оскаржила цю відмову і справа потрапила до судді Вікторії Соколової. Це – суддя Київського апеляційного суду, до колегії якої потрапляють справи Медведчука. І найцікавіше, що Вікторія Соколова – колишня дружина ще одного “судді Медведчука” Олексія Соколова, до якого потрапляють усі справи Медведчука однією інстанцією нижче, тобто в одіозному Печерському суді Києва.

Вітаю Тимошенко і Медведчука, їхній союз виходить на новий рівень! Не дають мені забути про цей “політичний роман”, – зазначається у дописі.

Юлія Тимошенко зовсім зіпсувалася, несіть нову!

Півроку тому Тимошенко подала проти мене позов за викриття її змови з…

Опубликовано Сергій Лещенко Пятница, 26 марта 2021 г.

Скриншот ФБ

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

6 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

6 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

6 години тому