Тимошенко вимагає від Шкрум скласти мандат через підтримку медичного канабісу

Новини 14 Липня, 2023 213

Тимошенко у Дубаї відсвяткувала завершення політичної кар’єри

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко вимагає від колеги по фракції Альони Шкрум скласти мандат нардепа, оскільки та підтримала у першому читанні законопроект про легалізацію медичного канабісу в Україні.

Про це пише Четверта студія з посиланням на УП.

Повідомляється, що Шкрум єдина у фракції проголосувала за цей закон.

Заступнику Тимошенко Сергію Власенку поставлене завдання виключити Шкрум з усіх міжнародних делегацій і скасувати всі її міжнародні відрядження, в які вона їздить як представник фракції.

Сама Шкрум наразі ніяк не коментує цю ситуацію у фракції.

Водночас вона опублікувала пост у Facebook, в якому похвалилася сміливим кроком – голосуванням за “контроверсійний” закон.

Депутатка пише, що законопроект в деяких речах “далеко не ідеальний”, але вона вірить, що легалізація медичного канабісу – це правильний шлях.

“Я розумію позицію своїх колег, які вказують на його недоліки і ризики. Його ефективність буде залежати від непростої роботи з підготовки до другого читання та контролю потім. Та цей зп для мене починає шлях і дискусію.

Мабуть, найбільша розкіш, яку можна дозволити собі в політиці – це залишатися людиною зі своїми ідеями, думками, цінностями та переконаннями. Ця розкіш рідко доступна. Занадто багато кордонів та підводних камінців”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,