Трускавець втратив захисника

Новини 24 Жовтня, 2024 72

Вічная пам’ять

З глибоким сумом сповіщаємо про ще одну жертву війни з числа жителів Трускавецької громади. Внаслідок отриманих поранень помер молодший сержант, стрілець 3 стрілецької роти 67 окремого батальйону територіальної оборони Георгій Станіславович Кравцун.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Трускавецької міської ради.

Трускавчанин Георгій Кравцун народився 27 березня 1982 року. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну відразу ж зголосився добровольцем. Пішов воювати 25 лютого 2022 року. Учасник бойових дій, брав участь у боях на різних напрямках, у квітні 2024 року був важко поранений біля н.п. Нова Новосілка Донецької області, тож після лікування мав проходити реабілітацію.

Сьогодні, 24 жовтня, в 19.00 в церкві святого пророка Іллі (УГКЦ) в м. Трускавці буде відслужено парастас за новопреставленим воїном Георгієм. Похорон – завтра, 25 жовтня, в 12.00 з церкви св. пр. Іллі.

Висловлюємо співчуття дружині, дочці, мамі та всім рідним покійного воїна-Героя та просимо шановну трускавецьку громаду віддати шану полеглому Георгію та провести його в останню путь.

Коментарі

Позначки: , ,