Новини

Троє українців пограбували чоловіка у громадському туалеті у Варшаві

Поліція у Варшаві затримала трьох громадян України, які напідпитку напали і пограбували 34-річного чоловіка в одному з громадських туалетів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Польське Радіо, поліція з варшавського району Праґа Пулноц затримала трьох громадян України, підозрюваних у побитті та пограбуванні чоловіка у громадській вбиральні. За рішенням суду іноземців тимчасово заарештували.

За словами поліції, інцидент трапився декілька днів тому по вулиці Тарґовій у Варшаві. Троє чоловіків напали на потерпілого у громадському туалеті. Нападники били руками і ногами по всьому тілу 34-річного чоловіка, а потім вирвали у нього сумку з документами, металевий ланцюжок та електронну цигарку, після чого втекли.

Побитий чоловік звернувся до поліції. Потерпілий описав нападників, і поліція почала перевіряти прилеглі вулиці. На алеї Солідарності правоохоронці виявили двох чоловіків, котрі відповідали опису. Один з них мав при собі сумку, що належала побитому чоловіку.

Згодом поліція прибула до хостелу, в якому могли перебувати троє підозрюваних. У районі Тарґувек вони затримали 25-річного чоловіка, якого разом з двома раніше затриманими чоловіками доставили до відділку поліції і помістили під варту.

В організмі усіх затриманих виявили понад проміле алкоголю. У прокуратурі їм висунули обвинувачення у пограбуванні. За цей злочин їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

9 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

10 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

11 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

11 години тому