Новини

Торгівля людьми під час війни: у Львові правоохоронці відпрацюють спеціальні симуляційні вправи

13 вересня, у Львові, відбудеться практичний тренінг для правоохоронців та соціальних працівників з протидії торгівлі людьми та відновлення постраждалих.

Про це пише Четверта студія.

Коли: 13 вересня, з 14.00.

Де: Львів, локація Парк-готель “Древній Град”. Трансфер зі Львова о 13-15 біля пам’ятника Д.Галицькому.

Фахівці з дванадцяти областей України відпрацюють на практиці механізм взаємодії суб’єктів, що створений для ефективної координації відновлення постраждалих від торгівлі людьми.

З початком повномасштабного вторгнення росії фокус торговців людьми змістився з трудової на сексуальну експлуатацію, а недавнє опитування Міжнародної організації з міграції засвідчило, що понад половина громадян України готові прийняти ризиковану пропозицію, яка може призвести до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.
Національний механізм взаємодії субʼєктів передбачає широку співпрацю державних структур, громадських і міжнародних організацій аби сприяти повному відновленню постраждалої людини.

Під час спільних тренінгів учасники розслідують випадки трудової та сексуальної експлуатації. Представники міграційної поліції, прокуратури, слідчі, інспектори Державної служби України з питань праці, співробітники Департаментів соціального захисту населення, Служби у справах дітей, працівники Центрів соціально-психологічної допомоги, центрів соціальних служб та дотичних неурядових організацій в режимі реального часу виявлятимуть випадки торгівлі людьми, використовуючи міжвідомчий підхід.

Акредитація ЗМІ: 0639960391 (Оксана).

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

1 годину тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

1 годину тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

2 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

5 години тому