Табаков присвятив нову пісню захисницям України

Новини 30 Вересня, 2024 42

«Та, що біжить по лезу»

Напередодні Дня Захисників та Захисниць України співак та композитор Павло Табаков (Tabakov) представляє новий сингл «Та, що біжить по лезу». Переможець популярних телепроектів «Шанс» і «Голос країни» присвячує пісню українським жінкам-воїнам, які поруч із чоловіками боронять Україну.

Про це ІВ Четверта студія повідомила прес-секретар Павла Табакова Галина Гузьо.

– Де б я не виступав – у військових частинах, лікарнях, бізнес-компаніях, для рятувальників чи вчителів, – всюди зустрічаю дівчат і жінок, які викликають захоплення, – розповідає Tabakov. – Дехто з них уже став справжніми легендами. Моя нова пісня – про кожну із таких українок. І про снайперку, яка, перебуваючи на реабілітації після ампутації кінцівок, шукає можливість повернутися до побратимів на фронт. І про 23-річну дівчину, яка вже третій рік не просто воює, а керує підрозділом дронщиків. І про юну госпітальєрку, яка покинула престижну роботу на Волл-стріт та вступ у Гарвард – й стала на захист нашої землі. І про дівчат-натхненниць, які у реабілітаційних центрах на власному прикладі допомагають хлопцям знаходити сенси у житті після ампутацій.
У пісні “Та, що біжить по лезу” себе упізнають мами, сестри, доньки, кохані… Ті, хто захищає Україну на фронті, і ті, хто перемагає на Олімпіадах, встановлює світові рекорди, підкорює «Євробачення» і найвищі гірські висоти світу… Сильні й незламні, але водночас ніжні і такі люблячі – українки!

– Відверто кажучи, для мене здатною бігти по лезу є й наша країна – Україна. Ніжна і незалежна земля, яка століттями виборює собі волю, чим захоплює і вражає світ. Особливо протягом трьох останніх років, – додає Tabakov.

Водночас настроєве відео “Та, що біжить по лезу” символами передає силу українських жінок, зображуючи їх як приборкувачок чотирьох стихій: повітря, вогню, землі і води.

Коментарі

Позначки: ,