Новини

Святослав Вакарчук: Дякую тобі, тато… Люблю тебе, і завжди буду любити… З Богом…

Сьогодні не стало мого найближчого друга… Людини, яка відчувала, розуміла, і знала мене краще ніж будь-хто на цій Землі… Не стало люблячого чоловіка і батька, і дідуся… Людини, що створила міцну і люблячу сім’ю. Не стало справжнього патріота… Людини, яка своїм розумом і своїм серцем здобувала нашу незалежність, а потім по цеглині розбудовувала рідну державу…

Про це у Фейсбуці пише син багаторічного ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, лідер “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук, передає Четверта студія.

“Не стало видатного вченого… Людини, закоханої в науку, і вірної їй до останнього подиху… Не стало справжнього вчителя. Людини, що навчила і виховала тисячі інших Людей… Дякую тобі, тато… люблю тебе, і завжди буду любити… З Богом…”, – написав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, сьогодні, 4 квітня, пішов у засвіти Іван Олександрович Вакарчук.

Івана Олександровича Вакарчука поховають на Личаківському кладовищі.

Іван Олександрович Вакарчук (нар. 6 березня 1947, Братушани, нині Єдинецький район, Молдова) — український фізик, політик і громадський діяч, міністр освіти і науки України (2007–2010). Протягом 1990–2007 і 2010—2013 років був ректором Львівського університету. Доктор фізико-математичних наук (1980). Герой України (2007). Заслужений діяч науки і техніки України.

Батько лідера рок-гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука.

 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

27 хв. тому