Новини

Суперліга Львівщини: яким був 5-ий тур

У суботу, 1 липня, було зіграно поєдинки п’ятого туру Суперліги Львівщини з футзалу. Матчі видалися захопливими та подекуди непередбачуваними. Більше детально – у матеріалі Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

Звітний ігровий день став інтригуючим підсумком першого кола. Попереду нетривала пауза і згодом відновлення турніру вже у другому колі.

“Штурм” – “UnoMas” (1:1)

У другому турі поспіль “ресторатори” набирають залікові пункти.

Цього разу підопічні Андрія Федюка зіграли внічию з міцним “Штурмом”. Хоча були навіть варіанти і здобути перемогу. “UnoMas” у зустрічі відзначився першим. У майстерному стилі поклав м’яча до сітки воріт Гуль. Сталося це, щоправда, уже в другому таймі. У складі “Штурму” натомість забив Ільчишин. На рівних поєдинок і завершили.

Під завісу першого кола “ресторатори” потроху таки віднайшли власну гру. На другу частину сезону однозначно ставитимуть більш амбіційні завдання.

“Nice Guys” – “NG Metal” (4:2)

Дуель, яку чекали чи не найбільше впродовж усього першого кола. Очна зустріч трапилася між чинними чемпіонами та головними претендентами на чемпіонство. До цього моменту, до слова, “металісти” у чемпіонаті ще жодного разу не поступалися.

У першому таймі гра, варто відзначити, вийшла доволі рівною. У двох голах, які трапилися по різні боки, взяв участь Галамага. Спершу універсал “хороших хлопців” помилився і спровокував гол Абрамчука, а згодом забив ще й у чужі. На цьому перша частина гри була завершена.

Другий тайм однозначно краще вдався “гайсам”. Підопічні Євгена Москвіна виглядали переконливіше, тому забили ще тричі. “Металісти” натомість відповіли тільки одного разу.

Підсумок – перемога “Nice Guys” і загострення боротьби за “золото”.

КІВС “Енергія-2” – “Меркурій” – “Галицька здоба” (0:3)

Впевнену звитягу у цьому турі здобули “пекарі”.

Команда Сергія Тригубця по-справжньому переграла юних “енергетиків”. Ще у першому таймі дві атаки “Галицької здоби” стали результативними. У другій частині зустрічі м’яч від Люблінського став логічною крапкою.

“Зоряні” у цій грі на себе трохи не були схожими. Можливо, далася взнаки відсутність на тренерському містку Назарія Станкевича, який пропускав матч з об’єктивних причин. У будь-якому разі доволі болісна поразка, яка відкинула КІВС на відстань чотирьох пунктів до ТОП-3.

З відеооглядами кожного матчу можете ознайомитись на нашому YouTube-каналі. Коментарі представників команд – у соцмережах Асоціації футзалу Львівщини.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: футзал

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

6 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

14 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

14 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

18 години тому