Суперліга Львівщини: яким був 5-ий тур

Новини 05 Липня, 2023 65

Суперліга Львівщини: яким був 5-ий тур

У суботу, 1 липня, було зіграно поєдинки п’ятого туру Суперліги Львівщини з футзалу. Матчі видалися захопливими та подекуди непередбачуваними. Більше детально – у матеріалі Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

Звітний ігровий день став інтригуючим підсумком першого кола. Попереду нетривала пауза і згодом відновлення турніру вже у другому колі.

“Штурм” – “UnoMas” (1:1)

У другому турі поспіль “ресторатори” набирають залікові пункти.

Цього разу підопічні Андрія Федюка зіграли внічию з міцним “Штурмом”. Хоча були навіть варіанти і здобути перемогу. “UnoMas” у зустрічі відзначився першим. У майстерному стилі поклав м’яча до сітки воріт Гуль. Сталося це, щоправда, уже в другому таймі. У складі “Штурму” натомість забив Ільчишин. На рівних поєдинок і завершили.

Під завісу першого кола “ресторатори” потроху таки віднайшли власну гру. На другу частину сезону однозначно ставитимуть більш амбіційні завдання.

“Nice Guys” – “NG Metal” (4:2)

Дуель, яку чекали чи не найбільше впродовж усього першого кола. Очна зустріч трапилася між чинними чемпіонами та головними претендентами на чемпіонство. До цього моменту, до слова, “металісти” у чемпіонаті ще жодного разу не поступалися.

У першому таймі гра, варто відзначити, вийшла доволі рівною. У двох голах, які трапилися по різні боки, взяв участь Галамага. Спершу універсал “хороших хлопців” помилився і спровокував гол Абрамчука, а згодом забив ще й у чужі. На цьому перша частина гри була завершена.

Другий тайм однозначно краще вдався “гайсам”. Підопічні Євгена Москвіна виглядали переконливіше, тому забили ще тричі. “Металісти” натомість відповіли тільки одного разу.

Підсумок – перемога “Nice Guys” і загострення боротьби за “золото”.

КІВС “Енергія-2” – “Меркурій” – “Галицька здоба” (0:3)

Впевнену звитягу у цьому турі здобули “пекарі”.

Команда Сергія Тригубця по-справжньому переграла юних “енергетиків”. Ще у першому таймі дві атаки “Галицької здоби” стали результативними. У другій частині зустрічі м’яч від Люблінського став логічною крапкою.

“Зоряні” у цій грі на себе трохи не були схожими. Можливо, далася взнаки відсутність на тренерському містку Назарія Станкевича, який пропускав матч з об’єктивних причин. У будь-якому разі доволі болісна поразка, яка відкинула КІВС на відстань чотирьох пунктів до ТОП-3.

З відеооглядами кожного матчу можете ознайомитись на нашому YouTube-каналі. Коментарі представників команд – у соцмережах Асоціації футзалу Львівщини.

Коментарі

Позначки: