Новини

Стало відомо, що так роздратувало Садового під час сесії Львівської міськради (ВІДЕО)

У мережі повідомили, що так роздратувало мера Львова під час сесії Львівської міської ради.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал «Львівич».

«Як і обіцяв, розповідаю, чому ж мер Садовий так збісився сьогодні на сесії. 

Усе просто — через голосування. Як повідомили мені мої джерела з міської ради, мер вирішив віддати останні 20 мільйонів не на дрони чи щось інше, а на вітрила до фрегату. 

Підтверджуючих документів, що вони потрібні чи будь-яких запитів не було, відтак депутати не хотіли за це голосувати. Тому й мер збісився. 

За словами мого джерела, у нього усна домовленість з моряками. І до речі, корабель цей навчальний та не обладнаний системами навігації», – йдеться у повідомленні.

Як повідомила журналістка Ірина Марушкіна у спільноті «Львівська політика»: «Скандал на сесії. Паскудний і гнилий. Шахрай Садовий примусив депутатів з голосу віддати 20 млн грн на ремонт навчального фрегата, який невідомо чи коли вийде в море, бо потрібно ще рівно стільки ж, щоб довести цей фрегат до робочого стану.

Звісно, Садовий при цьому бив на патріотизм і запевняв, що його попросили про це військові моряки. Суму відката він не уточнив.

Принципова Шелестак пояснила, що комісія фінансів давніше розглянула звернення моряків та задекларувала готовність підтримати. Разом з тим рекомендувала переписати запит і замовити більш необхідну для відсічі агресору допомогу. Цього не було зроблено.

На тому ця історія й заглохла, аж раптом її дістав, мов факір з рукава, Садовий на сесії. І депутати проголосували, не помилюсь, якщо скажу, що всі, окрім Варти.

Шелестак і Варта після голосування вказали депутатам і Садовому що голосування такої правки до змін до бюджету 2023 року було незаконним, адже немає актуального звернення на підставі якого це буде зроблено.

І тут вже Садовий дав в штангу, запевнивши ВАРТУ, що надасть їм таке звернення до кінця сесії. Все це відбулось близько 11.00.

Мартинюк протягом засідання разів з чотири запитував Садового, чи може він показати звернення моряків. Проте наривався на пряме хамство з боку мера.

Близько 17.00 Мартинюк заявив, що отримав сам копію звернення, яке було зареєстровано с системі документообігу міськради сьогодні в 14.00, і передав його Садовому.

Сором, сором і сором. Шахрай Садовий став погрожувати Мартинюку, казати, що він майже ворог і проти ЗСУ», – написала Марушкіна.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

10 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

11 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

12 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

16 години тому