Новини

Співачка SOWA презентувала новий сингл «Сам на сам» (ВІДЕО)

Після двох успішних прем‘єр, «Не дилема» та «Лате», співачка SOWA презентує новий сингл «Сам на сам».

Ще зовсім нещодавно нікому не відома молода співачка, а зараз це вже артистка, якою цікавляться ЗМІ, треки якої активно підхопили у ротації радіостанції. А також її досягнення – це перші сходинки у національних музичних хіт-парадах, інтерв’ю в глянцевих виданнях та зйомки в кліпах топових артистів, таких як MELOVIN.

 Сингл «Сам на Сам» можна назвати «ліричним дебютом» артистки, адже усі попередні треки мали танцювальне звучання.

 “Взаємне кохання – це прекрасно. Але зустрічаються у нашому житті і періоди, коли хочеться побути наодинці з собою. Якими б сильними не були стосунки між партнерами, та якими б вони не були схожими один з одним, це не гарантує того, що вони будуть абсолютно розуміти один одного. Інколи від труднощів та непорозумінь у стосунках ми обираємо втечу, натомість того, щоб їх вирішувати. Маючи стосунки, знаходячись в величезному натовпі людей, ми всеодно протягом усього життя залишаємось «сам на сам». Тому перед тим, як впустити в своє життя когось, спочатку потрібно прийняти, полюбити себе та свою душу», – ділиться SOWA.

Зовсім нещодавно відбулись зйомки кліпу на трек «Сам на Сам». Відеороботу команда артистки, вирішила відзняти в Стамбулі.

Та поки SOWA бажає залишити трохи інтриги і лише говорить, що цей кліп захочеться переглядати знову і знову, адже краса величного міста не може залишити нікого байдужим.

Коментарі

Кенцало Юра