Новини

Смертельне ДТП на трасі Київ – Чоп: один загиблий і двоє постраждалих

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 16 вересня, близько 12.00, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Стрийського району.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобіля Volkswagen Touareg, яким керував 42-річний мешканець Вінницької області, та вантажівки Volvo під керуванням 35-річного жителя Львівської області.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажир Volkswagen Touareg, 35-річний мешканець Вінницької області, загинув на місці події, ще двоє пасажирок того ж автомобіля з Вінницької області отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

58 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому