Смертельна ДТП у Харкові: Дронов відмовився від апеляції

Новини 04 Січня, 2018 35

Фото ДТП у Харкові, яка трапилася 18 жовтня 2017р. Тоді залигуло 6 людей.

Водій автомобіля Volkswagen Touareg Геннадій Дронов – учасник ДТП 18 жовтня у Харкові, де на місці загинуло п’ятеро людей – відмовився оскаржувати рішення суду, який призначив йому арешт до 10 лютого 2018 року

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-секретар Апеляційного суду Харківської області Євгенія Бондаренко.

“До початку апеляційного розгляду від Геннадія Дронова надійшла заява про відмову від поданої ним раніше апеляційної скарги на рішення Київського райсуду Харкова від 13 грудня 2017 року про продовження запобіжного заходу – арешту – до 10 лютого 2018 року без права на заставу. Підозрюваний Дронов також відмовився брати участь в судовому засіданні у режимі відеоконференції з приміщення СІЗО. Адвокат Сергій Перепелиця підтвердив аргументи підзахисного щодо відмови від розгляду апеляції”, – зазначила Бондаренко.

За її словами, у судовому засіданні розглянуті всі клопотання, подані раніше сторонами обвинувачення і захисту, заслухані сторони кримінального провадження із обгрунтуванням їхніх доказів: “Результати апеляційного розгляду – закриття апеляційного провадження. На сьогодні рішення Київського райсуду від 13 грудня 2017 року залишається у силі”.

Коментарі