Новини

Смертельна ДТП на Житомирщині: BMW вїхав в автобус зі школярами

У Коростенському районі Житомирщини автомобіль BMW виїхав на зустрічну смугу і врізався у шкільний автобус із дітьми. Водій легковика загинув, п’ятеро пасажирів автобуса постраждали. Аварія сталась у понеділок, 11 грудня, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

“Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.30 на 111 км автодороги Виступовичі-Житомир, поблизу с. Веселівки Коростенського району. За попередньою інформацією, 41-річний водій автомобіля BMW-520, рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням транспортним засобом і виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автобусом «ТАТА БАЗ», – йдеться у повідомленні.

В автобусі на момент ДТП перебувало 16 дітей різного віку та 28-річна вчителька. Її з тілесними ушкодженнями доправлено до хірургічного відділення лікарні. Дітям надали медичну допомогу на місці, а згодом четверо з них, віком 8, 11, 14 та 15 років, додатково звернулись до лікарів. У школярів діагностовано забої різних частин тіла, їм призначено амбулаторне лікування.

Житомирянин, який керував BMW, від загинув на місці.

Фото – поліції регіону

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

8 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

13 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

17 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому