Новини

“Слуги народу” саботують створення ТСК щодо справи вагнерівців”, – нардеп

“Слуги народу” саботують створення тимчасової слідчої комісії щодо провалу спецоперації із затримки “вагнерівців”, але рано чи пізно винні у винні у державній зраді будуть притягнуті до відповідальності. 

Про це в ефірі “Прямого” заявила народна депутатка фракції “Європейська Солідарність” Ірина Фріз, пише Четверта студія.

“Ви знаєте ТСК по “вагнерівцям” – це “ахілесова п’ята” цієї влади. Тому що це відбулася державна зрада і будь-які спроби загальмувати розгляд цієї справи, лише відкладають її в часі, але це не означає, що вона не буде доведена до логічного кінця”, – зауважила народна обраниця.

За її словами той факт, що влада саботує створення ТСК щодо “вагнерівців” просто відтерміновує розгляд цієї справи.

“Я вірю, що винні в цій державній зраді рано чи пізно будуть притягнуті до відповідальності. Тому те що вони сьогодні, від влади, через свою фракцію намагаються саботувати утворення цієї ТСК це просто відтермінування в часі вирішення цього питання. Цієї ганьби, яка насправді дискредитувала всю державу перед нашими партнерами і перед власним суспільством”, – заявила Фріз.

Вона також зауважила, що “Європейська Солідарність” єдина опозиційна фракція в парламенті, тому сьогодні немає можливостей саботувати позачергову сесію, які скликають представники фракції “Слуга народу”.

“Крім того, я вважаю, що саботувати, як ви пропонуєте спільно від опозиції, це позачергове засідання не вийде, тому що в нас єдина опозиційна фракція це “Європейська Солідарність”, а всі інші в нас мають можливість мати або якийсь діалог або якісь зв’язки з провладною партією із Офісом президента. І через це вони прийдуть і будуть голосувати або допомагати ухвалити відповідне засідання заради якого скликається ціла позачергова сесія”, – наголосила Ірина Фріз.

“Разом з тим, є заява “Європейської Солідарності”, яка засуджує дії влади щодо скликання позачергової сесії виключно щодо подій на Банковій 20 березня. Сподіваюсь, що порядок денний цієї позачергової сесії, якщо вона буде відбуватися у цю п’ятницю, буде змістовним. Щодо там буде постанова щодо ТСК по “вагнерівцям” та буде заслухана позиція уряду щодо боротьби з пандемією”, – заявила народна депутатка.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

23 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

23 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому