Слідство у справі вбивства Ірини Фаріон перевіряє нових осіб, причетних до злочину

Новини 13 Жовтня, 2024 5

У Львові відкрили меморіальну таблицю Ірині Фаріон, фото Дмитро Колос

Захисник Зінченка Ігор Сулима, заявив, що його клієнт не визнає вини і стверджує, що на момент вбивства не перебував на місці злочину

Слідство щодо вбивства відомої мовознавиці Ірини Фаріон, яка була вбита 19 липня 2024 року біля свого будинку у Львові, продовжує розслідування. Поліція Львівщини отримала доступ до даних 291 номера мобільних операторів у межах кримінального провадження.

Як повідомляє видання «Главком», ці номери належать невстановленим особам, які, за припущенням слідства, можуть бути причетними до резонансного злочину.

Слідчі вивчають інформацію про всі дзвінки, SMS, MMS, переадресацію та інші дані, пов’язані з цими номерами з січня 2023 року по липень 2024 року. Досліджуються також рух коштів за цими номерами.

На даний момент під вартою перебуває підозрюваний у вбивстві, 18-річний В’ячеслав Зінченко з Дніпра, якого звинувачують у пострілі зі зброї калібру 9х18, що спричинило смерть Фаріон. Під час судового засідання 19 вересня запобіжний захід для підозрюваного залишили без змін – тримання під вартою без можливості внесення застави до 17 листопада. Проте зброю, з якої було здійснено постріл, поки не знайдено.

Захисник Зінченка Ігор Сулима, заявив, що його клієнт не визнає вини і стверджує, що на момент вбивства не перебував на місці злочину, хоча був у Львові.

Коментарі

Позначки: , , ,