Новини

SkyUp знову не зміг долетіти із Занзібару у Київ

Рейс SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ, який зробив планову зупинку на дозаправку в Луксорі (Єгипет), наразі затримується в цьому аеропорту через технічні причини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення компанії.

Ми щиро шкодуємо, що пасажири опинилися в такій ситуації та вживаємо всіх необхідних дій, щоб якомога швидше відправити людей додому. Відповідно до вимог влади Єгипту громадяни інших країн без щеплень від місцевих хвороб не можуть потрапити на територію країни навіть тимчасово. Наразі авіакомпанія зуміла домовитись щодо перебування пасажирів на території аеропорту та забезпечити їх гарячим харчуванням.

“Ми відпрацьовуємо кілька сценаріїв щодо скорішої організації вильоту пасажирів до Києва, а також намагаємось створити комфортні умови очікування. Як тільки ми матимемо оновлену інформацію, то одразу повідомимо її в наших інформаційних каналах”, – йдеться у повідомленні.

Виліт рейсу SkyUp Airlines PQ 6974 Занзібар — Київ заплановано на 27.02.2021 о 6:30 за місцевим часом. Пасажири були забезпечені харчуванням та напоями. Найближчим часом їм буде запропонована гаряча їжа.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

3 години тому

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

17 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

22 години тому