Скандальна працівниця Львівської облради придбала новий автомобіль

Новини 06 Вересня, 2024 25 793

Фото

Скандальна працівниця Львівської обласної ради придбала новий автомобіль.

Про це повідомив телеграмканал Політичний треш, пише Четверта студія.

«Впевнені, що ви не встигли забути працівницю апарату Львівської облради Василину.

Якщо забули, то це та, якій колишній головний коп Львівщини дарував перепустку для проїзду площею Ринок, бо та любить повийобуватись на своєму Мерседесі.

Після цього Пилипенко (той, що головний коп) був “депортований” на Івано-Франківщину і понижений в посаді. А Василина так і залишилась працювати у Львівській облраді, бо за неї вступився один депутат-єесівець, який керує одним автотранспортним підприємством.

Не цікавились ми долею Василини після всіх цих скандалів взагалі, але останніх кілька днів нашу електронку буквально заспамили обурені читачі.

Виявляється, напередодні Дня незалежності, а саме 23 серпня, Василина придбала собі нове авто – 3-літровий Porsche Cayenne (так це він на фото нижче). Його орієнтовна ціна $30 тисяч.

Перевірили її декларації. Повідомлення про суттєві зміни цього року вона не подавала. В минулорічній декларації жодних збережень ні в банках, ні готівкою вона не декларувала. В обласній раді заробила аж 128 тис грн за рік. Є ще квартира в Жовкві на 58 м² та згадуваний Mercedes CLA 250. Але то таке…

Тобто доходи Василини не надто дозволяють їй придбати Porsche. Навіть, якщо б вона продала свій улюблений Mercedes.

Крім того, Василина не дуже любить декларувати свої статки, тому свою нову “красуню” вирішила зареєструвати на тата – Федюка Івана Петровича, бо той не підпадає під декларування. Василина так пишається своєю кмітливістю, що розповідає цю історію всім – і водіям в гаражі облради, де вона щодня паркується, і своїм колегам по роботі, більшість яких просто харяться на неї

Відкриємо їй таємницю, але цей Porsche їй все одно доведеться задекларувати, як такий, яким вона постійно користується (або як мінімум повидаляти всі свої тіктоки і перестати ним заїжджати в гараж облради), – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,