Новини

Що важливо знати про демісезонний костюм Norfin Feeder Concept Storm

Компанія Norfin – відомий латвійський виробник тактичного одягу та термобілизни. Бренд використовує якісну високотехнологічну сировину, що дозволяє експлуатувати одяг Норфін у будь-яких погодних умовах, почуваючи себе комфортно і вільно.

Костюм Norfin Feeder Concept Storm https://norfin.com.ua/ua/kostum-demisezonnyy-norfin-feeder-concept-storm-r.s/, виготовлений із високоякісного, багатошарового матеріалу Nortex Breathable, – чудовий варіант для активного відпочинку, занять спортом у прохолодну пору року, риболовлі та полювання.

Легкі, зносостійкі, еластичні штани та куртка, що входять до комплектації виробу, оздоблені декоративними швами, окантовкою, блискавками, а також контрастними вставками, що роблять одяг не лише яскраво привабливим, але й сприяють чіткому розрізненню фігури людини в темний час доби.

Основні характеристики костюма

  • Функціональне призначення: для риболовлі та активного відпочинку.
  • Матеріал виготовлення: Nortex Breathable.
  • Показник «дихаючої» здатності матеріалу – 5000 г/м2/24ч.
  • Показник вологозахисту (Waterproof) – 8000 мм.
  • Сезонність: демісезонний – весна/осінь.
  • Категорія: для чоловіків.

Переваги костюма

  • Унікальний високотехнологічний матеріал NORTEX Breathable, з якого виготовлений костюм Norfin Feeder Concept Storm, гарантує довгостроковий термін носіння одягу завдяки своїм покращеним водо- та вітронепроникним властивостям. Сучасна багатошарова тканина на відміну від багатьох матеріалів, з яких роблять верхній одяг, дозволяє одночасно зберігати тепле повітря тіла та відводити надмірну вологу, забезпечуючи комфорт та  усуваючи запотівання тіла. За допомогою спеціально розроблених волокон матеріалу, костюм “дихає” – його приємно та зручно носити.
  • Волокна тканини еластичні і м’які, максимально повторюють контури тіла, щільно прилягаючи до попереку. Нижня частина виробу розроблена з урахуванням можливого тривалого сидіння, тому не чинить тиску в області діафрагми й не утворює незручних складок.
  • Завдяки антипіллінговій обробці костюм не косматиться.
  • Костюм дозволено прати у пральній машині.

Для того аби забезпечити себе комфортним та надійним захистом під час риболовлі чи будь-якого іншого активного відпочинку в демісезоння, варто обрати на сайті компанії підходящий розмір та здійснити замовлення.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

7 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

7 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

8 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

9 години тому