Сергію Дядюшку “світить” від п’яти років тюрми: правда про Ескулаб

Новини 13 Серпня, 2024 167

Співвласник компанії Денис Мельник розповів про розкрадання коштів Дядюшком, несплату податків та булінг працівників компанії

Один із співвласників компанії “Ескулаб” Сергій Дядюшко вчиняє булінг щодо працівників, а також здійснює неефективне управління компанією та вчиняє дії шкідництва. Фактично, це деструктивне крило не представляє компанію взагалі, а проти самого Дядюшка порушено кілька кримінальних справ.

Про це під час прес-конференції у Львові повідомив співвласник компанії Денис Мельник, пише Четверта студія.

Прес-конференція відбулась за участю топ-менеджерів та керівників відділів компанії.

“Ми із Станіславом Луговським стикнулись із неймовірною кількістю бруду, яка виливається на нас, на наших дружин, батьків, сім’ї та працівників компанії. Тому ми хочемо захиститись від цього бруду, який безпідставно виливається на нас”, – наголосив Денис Мельник.

Співвласник компанії наголосив, що брудна компанія, організована Сергієм Дядюшком, переслідує за собою декілька цілей, основна із яких є – нівелювати кримінальні статті, які порушені проти Сергія Дядюшка за вчинення важких злочинів. “Він намагається вирівняти ситуацію, вчиняючи тиск на правоохоронні органи та на ЗМІ, проте я переконаний, що йому це не вдасться”, – сказав Денис Мельник.

Фото Львівський прес-клуб

Він розповів, що Сергій Дядюшко є фігурантом кримінального провадження про викрадення коштів в особливо великих розмірах. За останні декілька років, коли він був директором компанії, на ФОПи вивели більше 20 мільйонів гривень за неіснуючі послуги. “Такі послуги Ескулаб не отримував. Йдеться зокрема про прибирання приміщень, але такі послуги компанія не отримувала, адже такі послуги надають компанії самі працівники компанії”,  повідомив Денис Мельник.

Він додав, що найближчим часом, сподівається, Сергію Дядюшку буде вручена підозра, адже справа розслідується, проводиться допит свідків, проводяться експертизи. Стаття передбачає від п’яти і більше років засудження.

Крім того, як повідомив Денис Мельник, лише за один місяць Сергій Дядюшко не фіскалізував більше 30 мільйонів гривень. А це – несплачені податки у бюджет. “Ми також є потерпілими у цій справі, це ще одна справа”, – наголосив Денис Мельник.

Окрім того, Денис Мельник та Станіслав Луговський розповіли про благодійний фонд Ескулаб, на якому Сергій Дядюшко та його дружина Наталія Дядюшко “піаряться” на військових, їздять у гламурні заклади Києва, отримують статуетки та видають статті на цю тему. Фонд функціонує за спільні кошти Ескулабу і створював з метою підтримки внутрішньопереміщених осіб.

Проте тепер, як вказує Денис Мельник, Сергій Дядюшко хоче використовувати військових у власних бізнес-інтересах, адже він погрожував обом співвласникам тим, що “прийдуть військові і наведуть порядок”. “Ми змушені про це говорити зараз, оскільки збоку Дядюшка такі дії виглядають дуже низько”, – каже Денис Мельник.

Станіслав Луговський наголосив, що компанія Ескулаб увійшла у ТОП-10 платників податків Львівщини. Компанія працює у восьми областях Заходу України, але компанію не варто плутати із компанією, яка працює у Київській області. Там, кажуть співвласники Станіслав Луговський та Денис Мельник, керує Сергій Дядюшко і тому вони не можуть відповідати за якість аналізів та контрагентів, на яких вони проводяться. Компанія уже винна контрагентам більше 30 мільйонів гривень.

“На злодію і шапка горить”, – підсумовує Денис Мельник про дії, які вчиняє Сергій Дядюшко і закликає інших добре думати при виборі партнерів для бізнесу.

“Адекватність партнера – це фундамент успіху”, – наголосив Денис Мельник.

Коментарі

Позначки: , , ,