Садовий зробив із себе посміховисько

Новини 24 Травня, 2024 26

Мер Львова написав заяву у СБУ щодо форуму російської опозиції, де перебували журналісти телеканалу його дружини

Мер Львова зробив із себе посміховисько. Учора Садовий, ні сіло, ні впало, привселюдно обурився, що у Львові відбувається форум російської опозиції, а він, бачте, не поінформований.

Про це у Фейсбуці написав політик Володимир Гірняк, пише Четверта студія.

Мер навіть анонсував звернення у “відповідні органи”, чим виставив себе комічним ще й у їх очах. Адже, очевидно, що без, щонайменше, відома “відповідних органів” такий захід не міг би відбутися.

Правду кажучи, не віриться, щоби очільник нашого міста не знав про подію. Тоді в чому причина його абсолютно ідіотичної заяви? Зрештою, чого б це обурюватися росіянами у Львові саме Садовому, який служив під мурами Кремля, пригрівав російський бізнес, водився з путінським олігархом Фрідманом і влаштовував за московські гроші фестивалі?

Усе це виглядає на якусь незрозумілу гру Садового, який, звик бути першим і на уродинах, і на похоронах, можливо, ображений, що його не запросили на зібрання. Але такі дитячі образи можуть використовувати кремлівські “іпсошники”, що намагатимуться перешкодити Україні використати “хороших русскіх” в корисних цілях для миру і Перемоги.

Хоча, може, тут занадто конспірології і все набагато простіше? Може, за своїми нескінченними закордонними вояжами за громадські гроші Садовий вже просто не знає, що робиться у Львові?

Коментарі

Позначки: , ,