Садовий заперечує, що влада Львова блокує проїзд до Сокільник

Новини 09 Вересня, 2020 1 250

Андрій Садовий. Фото: ЛМР

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію навколо заблокування руху транспорту вулицею Академіка Підстригача (виїзд з Сокільник до Львова).

Як пише “Четверта студія”, на своїй сторінці у ФБ Уляна Солонюк прокоментувала позицію міського голови Львова “щодо добросусідства громад та на чому полягає агломерація”.

“Просто бракує слів! В інтерв’ю Львівській хвилі мер Львова у властивому йому стилі висловився про Сокільники та прокоментував ситуацію навколо заблокування руху транспорту вулицею Академіка Підстригача (виїзд з Сокільник до Львова )… Бракує декількох фраз, оскільки не відразу ввімкнули запис, але риторика вражає. До речі, Ашан давно вже сплачує податки не в бюджет села Сокільники і попри це бюджет села у 2019 році становив 66 млн грн. Вкотре переконуюсь, що варто нагадувати окремим чиновникам міської ради, що таке добросусідство громад та на чому полягає агломерація”, – зазначила у коментарі щодо ефіру на радіо “Львівська хвиля” Уляна Солонюк.

Просто бракує слів!Сьогодні в інтерв'ю Львівській хвилі мер Львова у властивому йому стилі висловився про Сокільники та прокоментував ситуацію навколо заблокування руху транспорту вулицею Академіка Підстригача ( виїзд з Сокільник до Львова )…Бракує декількох фраз, оскільки не відразу ввімкнули запис, але риторика вражає.До речі, Ашан давно вже сплачує податки не в бюджет села Сокільники і попри це бюджет села у 2019 році становив 66 млн грн.Вкотре переконуюсь, що варто нагадувати окремим чиновникам міської ради, що таке добросусідство громад та на чому полягає агломерація.P.S. обов'язково прослухайте запис!

Опубліковано Uliana Soloniuk Вівторок, 8 вересня 2020 р.

 

Як повідомлялося, жителі Сокільник 9 вересня вийдуть на протест проти свавілля посадовців Львівської міської ради.

“07.09.2020 о 18 год. на межі Львова та Сокільник, вул. Підстригача (Львів) – вул. Трускавецька (Сокільники ) відбулись збори мешканців Сокільник, яким міська рада від листопада 2019 перекрила в’їзд на територію міста. Це було зроблено з метою тиску на сокільничан , щоб ті приєднались до Львівської ОТГ. Мешканці неодноразово звертались до ЛМР, щоб дорогу розблокували. Всі дії безрезультатні. На 09.09.2020 о 18:00 на місці перекриття дороги запланована чергова акція протесту сокільничан проти свавілля посадових осіб Львова, повідомила Солонюк Уляна”, – зазначається у дописі Ігоря Зінкевича.

Коментарі

Позначки: , ,