Жителі Сокільник 9 вересня вийдуть на протест проти свавілля посадовців Львівської міської ради (ВІДЕО)

Новини 08 Вересня, 2020 4 254

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Люди обурюються тим, що їм заблокували дорогу, а на звернення влада Львова не реагує

На Львівщині жителі села Сокільники 9 вересня  вийдуть на протест “проти свавілля посадових осіб Львова”. Люди обурюються тим, що Львівська міська рада Львова з  листопада 2019 року перекрила дорогу і до цього часу на звернення мешканців Сокільник розблокувати проїзд – не реагує.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

07.09.2020 о 18 год. на межі Львова та Сокільник, вул. Підстригача (Львів) – вул. Трускавецька (Сокільники ) відбулись збори мешканців Сокільник, яким міська рада від листопада 2019 перекрила в’їзд на територію міста. Це було зроблено з метою тиску на сокільничан , щоб ті приєднались до Львівської ОТГ. Мешканці неодноразово звертались до ЛМР, щоб дорогу розблокували. Всі дії безрезультатні. На 09.09.2020 о 18:00 на місці перекриття дороги запланована чергова акція протесту сокільничан проти свавілля посадових осіб Львова, повідомила Солонюк Уляна”, – зазначається у дописі Ігоря Зінкевича, який оприлюднив відео і світлини з місця проведення акції.

Опубліковано Igor Zinkevych Понеділок, 7 вересня 2020 р.

 

Довідково. Сокільники — село у Пустомитівському районі, Львівської області. Відстань до обласного центру становить 5 км, до райцентру становить 6 км, що проходить автошляхом місцевого значення.

Коментарі

Позначки: , , , , ,