Новини

Садовий створює комунальний медичний університет

Львівська міська рада ініціює створення вищого навчального закладу “Unbroken University”

Про це сказано в проєкті рішення Львівської міської ради “Про розвиток екосистеми “Unbroken”, який опубліковано на сайті міськради, пише Четверта студія з посиланням на Варіанти.

“Комунальному некомерційному підприємству “Львівське територіальне медичне об’єднання “Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги”… виступити засновником вищого навчального закладу “Unbroken University” — йдеться в документі.

Засновником вищого навчального закладу “Unbroken University” визначено ТМО 1. У зв’язку з чим запропоновано внести зміни в статут ТМО 1, а саме додати цьому підрпиємству можливість виступати засновником інших юридичних осіб.

ТОМ 1 має виконувати функції клінічної бази для навчального закладу “Unbroken University”, а також самостійно визначати внески до статутного капіталу вищого навчального закладу із власних коштів.

Ініціативу підтримали голови всіх фракцій Львівської міської ради.

«Враховуючи зростання потреби у висококваліфікованих вузькоспеціалізованих працівників медичної галузі, з метою розвитку та розширення екосистеми «Unbroken» у напрямку вищої освіти в галузі охорони здоров’я, забезпечення надання в майбутньому якісних медичних послуг, в тому числі українцям та українкам, що постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації, на розгляд сесії пропонується проект ухвали «Про розвиток екосистеми «Unbroken» що передбачає створення комунальним некомерційним підприємством «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» спільно з благодійним фондом «Незламні» вищого навчального закладу «Unbroken University»», — сказано у пояснювальній записці до проєкту рішення.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львівщина прощається із полковником Віталієм Провозіним (ФОТО)

29 вересня 2006-го Віталій Провозін став начальником Львівського будинку офіцерів, який став йому, буквально, рідним…

12 хв. тому

У Львові посеред дороги утворилось провалля (ФОТО)

Скарга на Гарячу лінію міста Львова

39 хв. тому

Від початку року понад 300 сімей на Львівщині взяли іпотеку на житло завдяки програмі єОселя (відео)

єОселя – це державна програма пільгового іпотечного кредитування, яка покликана зробити житло більш доступним для…

1 годину тому

У Львові планується зведення будинків-інтернатів

для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями

2 години тому