Садовий готує у Львові нову аферу 

Новини 01 Квітня, 2023 989

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець найближчими днями очолить “Львівтеплоенерго”. 

Про це ІВ Четверта студія повідомили власні джерела у Львівській міській раді.

Як розповіли джерела, підприємство потребує модернізації і саме таке завдання поставив перед Одинцем міський голова Львова Андрій Садовий.

“Нова афера Садового полягає у тому, що “Львівтеплоенерго” таки об’єднають із “Залізничтеплоенерго”. Антимонопольний комітет України уже дав дозвіл на об’єднання цих підприємств”, – повідомили джерела у міській раді.

Для проведення модернізації цього підприємства грошей у міській казні, звісно, немає, тому керівництво міста не придумало нічого нового, як знову піти кредитним шляхом.

“Треба знову брати кредит. Загальна сума кредиту, яку обговорюють у стінах міськради, – це 5 мільярдів гривень. Подається це під соусом, що місту потрібно готуватись до зими, але ж де місто було до цього. У кулуарах говориться, що кредитів буде як мінімум чотири цього року, але віддавати нема чим”, – розповідає джерело.

“Висновок – Львів не будемо мати чим віддавати, але ж гроші треба віддавати у будь-якому випадку. Робиться це для того, що насправді комунальні підприємства очолять люди із Маріуполя, яких Садовий привів до Львова. Усі ми знаємо, де і як вони до цього працювали. Чи не роздерибанює усе міський голова Львова для того, щоб потім віддати це одіозному олігарху… Однозначно: це нова афера Садового. Надіємось, що реакція депутатського корпусу Львівської міської ради буде відповідною”, – наголосили у стінах міськради.

Коментарі

Позначки: , ,