Новини

Рівненська область не погодилась розміщувати евакуйованих з Китаю українців

Рівненська обласна державна адміністрація заявляє про відсутність можливості проживання українців, евакуйованих з Уханя (Китай), але Київська область вже запропонувала одну зі своїх лікарень. Про це йдеться у відповіді Рівненської обладміністрації Українським Новинам на запит про облаштування в Рівненській області карантинних зон, пише Четверта студія.

“Повідомляємо про відсутність можливості забезпечення необхідних заходів в лікувально-профілактичних закладах області”, – сказано в ньому.

У відповіді зазначено, що згідно з методичними вказівками планування заходів щодо запобігання занесення і поширення в Україні небезпечних інфекційних захворювань, які затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я від 12 березня 2007 року, Рівненська область розглядається як територія, яка не має прямих транспортних зв’язків з країнами, неблагополучними по карантинних та інших небезпечних інфекційних захворювань.

 

Зазначається, що державна установа “Центр громадського здоров’я МОЗ зверталася до управління охорони здоров’я Рівненської обладміністрації 10 лютого.

Нагадаємо, літак для евакуації українців з Уханя вилетів з Києва.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

19 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

19 години тому