Новини

Результат “Європейської Солідарності” на Львівщині буде знаковим для усієї України, – Парубій

Перед стартом виборчої кампанії до місцевих рад потрібно консолідувати усі патріотичні сили. Про це заявив на загальних зборах Львівської міської організації партії “Європейська Солідарність” народний депутат України від цієї політичної сили Андрій Парубій, пише Четверта студія.

Екс-голова ВРУ наголосив, що після шалених виборчих маніпуляцій, брехні, посиленої російською пропагандою, якими характеризувалися виборчі перегони 2019 року, “сьогодні люди збагнули, що нас усіх обманули”.

Андрій Парубій вважає, що перед стартом виборчої кампанії до місцевих рад потрібно консолідувати всі патріотичні сили. Бо від цього залежатиме не тільки електоральний результат, а й здатність України протистояти російській агресії.

Важливо зрозуміти, що така єдність потрібна тут, на Львівщині, оскільки, вважає народний депутат від “Європейської Солідарності”, “наш результат буде знаковим для всієї України”.

Нагадаємо, “Європейська Солідарність” звертається до всіх українських і проєвропейських сил з пропозицією об’єднання і спільної праці.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

В Україну приїхали польські нардепи

Про що говорили

4 години тому

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

5 години тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

6 години тому