Рава-Руська громада почне облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах завдяки е-квитку

Новини 25 Вересня, 2024 13

Офіційно

На Львівщині Рава-Руська громада почне облік пільговиків на внутрішньообласних маршрутах завдяки е-квитку

Про це пише Четверта студія.

25 вересня між Львівською ОВА, оператором АСООП у приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області ТОВ “Smart Ticket Technology” та Рава-Руською міською територіальною громадою підписано Меморандум про співпрацю та організацію взаємовідносин.

Зокрема він передбачає забезпечення реалізації та побудови механізму обліку і компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян з цієї громади на міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області

Рава-Руська громада повинна надати інформацію щодо тої категорії населення, за яку буде компенсувати пільговий проїзд. Наразі йдеться про учасників бойових дій. Після опрацювання інформації, відповідно до списку, “Smart Ticket Technology” виготовить спеціальні іменні картки пільговика. Отримати цю картку наші Захисники зможуть у своїй громаді безкоштовно.

Нагадаємо, цього місяця Новояворівська МТГ завдяки АСООП першою в Україні почала облік пільговиків та компенсуватиме пільговий проїзд окремим категоріям громадян на приміських та міжміських автобусних маршрутах області. Першими картки пільговика безкоштовно отримали учасники бойових дій та сім’ї загиблих Захисників з цієї громади.

Триває робота й з іншими громадами Львівщини щодо побудови системи обліку пільгових категорій населення та механізму компенсакції. Це реалізація черговий етап реалізації автоматизованої системи обліку і оплати проїзду на приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівщини.

Додамо, що Львівщина першою в Україні почала облік всіх пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах. На валідаторах, на яких можна безконтактно розрахуватися за проїзд банківською карткою чи пристроєм з підтримкою NFC, водії зобов’язані фіксувати ще й всі готівкові оплати та видавати пасажирам квитки.

З усіх питань щодо роботи системи, звертайтеся на гарячу лінію: 0 800 300 844

Запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП “Smart Ticket Technology” та за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.

Коментарі

Позначки: ,