Рада пішла на канікули і в червні вже не збереться, – Гончаренко

Новини 12 Червня, 2023 346
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Депутати ВРУ пішли на канікули і у червні вже не зберуться на роботу.

Про це написав нардеп Олексій Гончаренко,  пише Четверта студія.

«Мертві душі. Пролог. Депутати перепрацювались.

В суботу відбулось перше в червні засідання Верховної Ради. Маю інсайд і новину – воно ж з вірогідністю 99% стане і останнім. Більше  в червні голова ВР Стефанчук та більшість збиратись не хочуть. Ну а нащо? Розглядати питання військових? То не цікаво. Викликати Уряд і спитати про економічну політику (важко знайти чорну кішку в темній кімнаті, особливо коли її немає) – так Уряд в нас цнотливий: тільки Єрмак.

Це і те, думаю, треба подякувати приїзду Трюдо, що довелось таки Раді зібратися і виконати роль церемоніальну та спів Гімну. Хоча набагато гарніше, ніж ці аматори, таку роль би виконав хор Верьовки.

А тепер, «с чувством хорошо выполненного долга» – на округи! Тобто Монако, Таїланд і т.п. Михайло Ткач не залишиться без роботи, будуть нові випуски його тревел-блогу, хоч це добре.

Я написав, не буде з вірогідністю

99%. Це тому, що вже сказали – ви вільні на червень. Залишаю 1%, що після публікації цього посту (особливо, якщо ви допоможете це активно поширити), комусь стане соромно. Хоча, згадав їхні обличчя… Ні, не стане», – йдеться у повідомленні Гончаренка.

Коментарі

Позначки: ,